Naočalne leće za tvoj stil

Naočalne leće - za tvoj stil

FramesPage (FP) u svojoj ponudi ima 3 dodatne opcije leća za različite dnevne potrebe i stil.

“Blue Light” CONTROL – ZAŠTITA OD “PLAVOG SVJETLA”

“Plavo svjetlo” je prirodni fenomen koji je prisutan u vidljivom spektru svjetla te nam pomaže da ostanemo budni tijekom dana. Međutim, plavo svjetlo je dio i spektra umjetnog svjetla nastao kao rezultat modernog života, te u današnjem high-tech svijetu stalno smo izloženi plavom svjetlu koje se emitira od LCD, LED ekrana, znači TV, PC, tablet, laptop, itd. Prevelika izloženost “plavom svjetlu” uzrokuje umor u očima, iritaciju, glavobolje, te dugoročno oštečenje očiju. Leće koje se popularno zovu “Blue Light Control”, jedna je od novih kategorija naočalnih leća, plasirana na globalno tržište tek prije nekoliko godina. Leće su napravljene tako da blokiraju samo onaj štetni dio “plavog svjetla”, time će rad ispred računala biti ugodniji za vaše oči te će dugoročno spriječiti oštečenje očiju. Leća ima lagani plavi odsjaj.

FramesPage mišljenje – Leća će učiniti rad ispred računala ugodniji za vaše oči, to garantiramo. Za svakodnevno nošenje ovih naočala, mišljenja korisnika su podijeljena. Dok jednima ove leće odgovaraju za svakodnevno nošenje, drugima smetaju jer smatraju da blokiranjem plavog svjetla, objekti nisu iste boje kao u stvarnosti.

Obojane leće

Sve leće mogu biti obojane do 85%, što znači da će leća biti tamna kao sunčane naočale. Dostupne u bojama smeđa, siva i zelena.

FramesPage mišljenje – Idealno rješenje za sunce. Leća proizvedena s vašom dioptrijom se može obojati u smeđu, sivu ili zelenu. Time ste dobili sunčane naočale s vašom dioptrijom. Naravno, takve naočale se onda ne mogu koristiti u zatvorenom prostoru, te vam je potreban još jedan par naočala s prozirnim lećama.

Fotoosjetljive leće

Fotoosljetljivi film koji se dodaje na leću reagira na intenzitet UV zraka. Znači u zatvorenom prostoru leća će biti prozirna a u otvorenom prostoru UV zrake će aktivirati film i leća će se zatamniti. Intenzitet UV zraka ovisi o tome koliko će se leća zatamniti, ona može biti tamna kao sunčane naočale ako je intenzitet UV zraka visoki. Dostupne u bojama smeđa, siva i zelena.

FramesPage mišljenje – Ako volite fotoosjetljive naočale, onda je ovo idealno “cost effective” rješenje. Imate jedne naočale koje su prozirne u zatvorenom i sunčane u otvorenom prostoru.

Newsletter
Prijavi se na naš newsletter i ostvari pravo na besplatnu dostavu!