Naočalne leće - za tvoju dioptriju

Naočalne leće - za tvoju dioptriju

FramesPage (FP) u svojoj ponudi ima 4 indeksa plastičnih leća za različite visine dioptrija. Viši indeks znači da će leća biti tanja u višim dioptrijama.

Leće za niske dioptrije

Plastična leća u indeksu 1.5. Naočalna leća s odličnom optičkom kvalitetom, tanka i lagana u niskim dioptrijama. Ova naočalna leća preporučena je za dioptrije od 0 do +/- 2.25

FramesPage mišljenje — leću indeksa 1.5 preporučili smo za dioptrije ne veće od +/-2.25 jer će za ove dioptrije leća biti tanka i lagana. Viši indeks leće znači da će leća biti tanja u višim dioptrijama. Što ne znači da ako imate dioptriju – 2.00 da će leća indeksa 1.74 biti tanja od leće indeksa 1.5. Viši indeks će napraviti vašu leću tanjom samo u višim dioptrijama. Anti refleks je dodan na leću i nudi se vama besplatno, jer smatramo da leće bez anti refleksa ne pružaju optimalnu optičku kvalitetu i ne izgledaju lijepo.Dodana vrijednost - leća ima dodatne slojeve, anti refleks (svjetlost se ne reflektira od leće, time se ostvaruje bolji vid, veći kontrast i leća je transparentna), zaštita od grebanja, 100% UV zaštita. Svaka leća u FramesPage ponudi proizvedena je sa dodatnim slojevima. Za vas potpuno besplatno!

Leće za više dioptrije

Plastična leća u indeksu 1.6. Naočalna leća s odličnom optičkom kvalitetom, tanka i lagana u višim dioptrijama. Ova naočalna leća preporučena je za dioptrije od +/-2.50 do +/- 3.50

FramesPage mišljenje – za dioptrije od +/-2.50 do +/-4.00 preporučili smo leću u višem indeksu 1.6. Viši indeks će učiniti vašu leću tanjom i lakšom za spomenute dioptrije. Anti refleks je dodan na leću i nudi se vama besplatno, jer smatramo da leće bez anti refleksa ne pružaju optimalnu optičku kvalitetu i ne izgledaju lijepo.

Leće za visoke dioptrije

Plastična leća u indeksu 1.67. Naočalna leća s odličnom optičkom kvalitetom, tanka i lagana u visokim dioptrijama. Ova naočalna leća preporučena je za dioptrije od +/-4.00 do +/- 5.00.

Leće za jako visoke dioptrije

Plastična leća u indeksu 1.74. Naočalna leća s odličnom optičkom kvalitetom, tanka i lagana u jako visokim dioptrijama. Ova naočalna leća preporučena je za dioptrije više od +/- 5.00.

Newsletter
Prijavi se na naš newsletter i ostvari pravo na besplatnu dostavu!